214 resultaten
Komt weer Binnenkort geopend Voorverkoop Uitverkocht
  • Meer laden

PUMA schoenen, kledij en accessoires voor meisjes


Inhoud: leuke looks en speelse modellen hoeven niet ten koste te gaan van comfort en prestaties. PUMA's lijn van schoenen, kleding en accessoires voor meisjes, zorgt dat strijdsters van elke leeftijd er goed kunnen uitzien en hard kunnen knokken. PUMA schoenen voor meisjes omvatten meisjesvriendelijke designs, kleuren en flair, met klassieke modellen voorzien van sprankelend glinsterende accenten voor dat beetje extra vrouwelijkheid. We hebben ook voetbalschoenen gemaakt voor kleine voetballende meisjes.

Meisjeskledingomvat alles van trainingsjacks tot vrolijk gekleurde T-shirts met logo. En onze meisjesaccessoires omvatten sokken, rugzakken, handschoenen en sjaals voor alle dagen.

Met onze speciale medewerkers ontwikkelden we ook klassieke PUMA modellen met 's werelds bekendste iconische figuren voor kinderen. We werkten samen met Sesame Streetom een lijn te creëren met de favorieten Elmo, Cookie Monster en Oscar the Grouch. We hebben ook een lijn met Superman- en Batman-producten voor de kleine superhelden in uw leven.