593 resultaten
Komt weer Binnenkort geopend Voorverkoop Uitverkocht
  • Evolution Mostro sportschoenen, Puma Black-Puma Black-Puma White, kleur
  • Evolution Mostro sportschoenen, Puma White-Puma White-Puma White, kleur
  • Evolution Mostro sportschoenen, Glacier Gray-Glacier Gray-Puma White, kleur
  • Evolution Mostro sportschoenen, Blue Fog-Blue Fog-Puma White, kleur
  € 70,00 € 100,00

  Promotions

 • Meer laden

PUMA Herenschoenen

Hier bij PUMA draait het om de sneakers. En tegelijkertijd draait het om heel veel meer dan alleen de sneakers. Onze collecties herenschoenen omvatten voetbalschoenen, loopschoenen, sportschoenen, motorsportschoenen, golfschoenen, lifestylesneakers en alles daar tussenin.

Neem bijvoorbeeld onze IGNITEs - zowel de crosstrainingsschoenen als de loopschoenen - die zijn super-responsief, leveren energie op tijdens je oefening. We hebben Track Spikes en Running Spikes, inclusief die welke gedragen worden door PUMA-atleet (en snelste man op de planeet) Usain Bolt. En dan is er voetbal: onze herenvoetbalschoenen zijn gemaakt voor kracht, snelheid en accuratesse, en worden gedragen door enkele van de grootste spelers die er zijn, waaronder Sergio Agüero, Mario Balotelli en Cesc Fàbregas. We hebben ook indoorvoetbal/futsol-schoenen, die goed staan in de wedstrijd en voor alledaags. En onze golfschoenen en golfspikes zag je aan de voeten van niemand minder dan Rickie Fowler op de golfbaan. Ze zijn evenzeer technisch als stijlvol en zitten vol met exclusieve PUMA-schoentechnologie en kleurvolle stijl. Motorsportmodellen van Ferrari, Red Bull Racing, Mercedes AMG Petronas en BMW Motorsport zullen zorgen voor race-klare snelheid en precisie, en dat direct aan je voeten.

In Lifestyle zijn klassiekers zoals onze Suede, Aril, Speed Cat en Carson slechts enkele uit onze collectie. En we updaten designs zoals de R698, Mostro en X Series doorlopend met nieuwe designs geïnspireerd door schoenen uit onze archieven waarin moderne stijl is aangebracht. Of je nu op zoek bent naar klassieke modellen of de nieuwste, je bent op de juiste plek.