71 resultaten
Komt weer Binnenkort geopend Voorverkoop Uitverkocht
  • Meer laden

PUMA-voetbalschoenen voor mannen

We weten dat voetballers altijd zoeken naar meer snelheid. En wij houden de vaart erin bij elke stap die je daarvoor zet. Of je nu op het veld speelt of je talent binnen toont, onze PUMA-voetbalschoenen geven je net dat wat je nodig hebt om die snelle aanvallen en mooie omhaalschoten uit te voeren.

Zo is er onze collectie evoPOWER-voetbalschoenen, geïnspireerd op de filosofie van trappen met de blote voet en gemaakt voor de ultieme kracht en accuratesse. Onze evoSPEED-voetbalschoenen zijn superlicht zodat je een stap (of twee) voorsprong houdt. Als je klassieke prestatie zoekt zoals legendes als Maradona en Pelé brachten, geven onze King, Esit, en Classico-schoenen je moderne prestatie in legendarische stijl. Probeer voor een duurzamere voetbalschoen met weinig onderhoud onze Adreno-voetbalschoenen. En je weet dat we altijd nog wel een paar Tricks hebben.

Als indoor meer jouw snelheid is, hebben we voor elk wat wils in ons assortment stijlvolle indoorvoetbal/futsol-schoenen. (En ja, ze zijn ook 100% cool onder een jeans.)

Wat je maar wilt, wij hebben ze voor je. ten slotte worden onze voetbalschoenen, gemaakt voor kracht, snelheid en aanraking, gedragen door enkele van de grootste voetballers, waaronder Mario Balotelli, Cesc Fàbregas, Marco Reus en Sergio Agüero.