880 resultaten
Komt weer Binnenkort geopend Voorverkoop Uitverkocht
    • Mesh top voor mannen, Birch, kleur
    € 17,50 € 25,00
  • Meer laden

PUMA-kleding en -uitrusting voor mannen

Ze zeggen dat kleren de man maken. Wij beseffen dus als degenen die ze vervaardigen dat wij een grote verantwoordelijkheid hebben. Daarom hebben wij ons hier bij PUMA erop toegelegd op het maken van comfortabele T-shirts, shorts, jacks, sweatshirts en broeken (met de bijpassende goede looks) die je bovendien ook nog dat beetje meer geven dan je concurrenten.

We hebben alle klassieke modellen die je graag hebt en kent van PUMA: de beroemde b-boy T7-trainingsjacks en trainingsjacks en trainingspakken, de logoshirts, voetbalshirts en uitrusting van teams van over de hele wereld, trainingsbroeken voor elke gelegenheid en onze motorsportcollectie waarmee je altijd sneller bent, waar je ook gaat.

We zijn niet alleen klassieke stijl: ons erfgoed staat aan de basis van zeer geavanceerde tech in hedendaagse actieve kledij en schoenen. Onze collectie hardloopuitrusting is gemaakt voor de snelste hardlopers ter wereld(Usain Bolt, om er een te noemen) en bedekt je van hoofd tot teen. We hebben ook sportuitrusting gemaakt voor de sportschool, de straat, of waar je ook maar gaat trainen (zelfs het Olympisch dorp). Onze voetbaluitrusting is klaar voor het veld, van de stadions voor topcompetities tot het trapveldje in je achtertuin. Onze uitrusting wordt gedragen door topploegen zoals Arsenal, Borussia Dortmund en het Italiaanse nationale elftal, en wordt ook gedragen door topspelers zoals Sergio Agüero, Marco Reus, Mario Balotelli, Cesc Fàbregas, en andere. Onze poloshirts, golfbroeken en golfpetten worden gedragen door niemand minder dan Rickie Fowler, wiens uitrustingen, stijl, persoonlijkheid en prestaties opvallen in de golfwereld.