account-addressaccount-ordersaccount-passwordaccount-paymentaccount-preferencesaccount-profileform-errorform-validGroupvideo-pausevideo-play
IGNITE NETFIT
PERSONALISEER JE PASVORM MET ONEINDIG VEEL VETERSTIJLEN
Netfit | Oneindig veel veterstijlen
Oneindig veel veterstijlen
Veters rijgen voor standaard, stabiliteit, hielondersteuning, brede voet, en smalle voet
Netfit | Standaard veters rijgen
Standaard veters rijgen
Deze persoonlijke veterstijl is geschikt voor hardlopers die minimale ondersteuning nodig hebben. Het zorgt voor een vergrendeling waarmee je voet stevig op de ondergrond wordt gehouden.
Netfit | Veters rijgen voor stabiliteit
Veters rijgen voor stabiliteit
Deze persoonlijke veterstijl biedt ondersteuning aan hardlopers met overpronatie. Het biedt extra mediaalondersteuning om te voorkomen dat de voetholte ineenzakt en de voet naar binnen neigt tijdens de hardlooptred.
Rijg de veters asymmetrisch met een focus op de gaatjes die dichter bij de binnenzijde van de voet en de zool liggen.
Netfit | Veters rijgen voor hielondersteuning
Veters rijgen voor hielondersteuning
Deze speciale manier van veters rijgen geeft ondersteuning aan hardlopers die graag een strakkere aansluiting aan de hiel hebben. Het voorkomt dat de hiel uit de schoen glipt door de hiel aan de ondergrond te vergrendelen.
Breng de bovenste twee veters richting de hiel met een sluit-en-kruis-systeem.
Netfit | Veters rijgen voor brede voeten
Veters rijgen voor brede voeten
Deze persoonlijke veterstijl biedt ondersteuning aan hardlopers met brede voeten. Het biedt een vergrendeling waarmee de voet op het platform blijft, een vermindering van irritatiepunten en zorgt voor extra ruimte.
Houdt de veters strak door bij het eerste gaatje onderaan te beginnen en rijg zo dicht mogelijk tegen de oogjes.
Netfit | Veters rijgen voor smalle voeten
Veters rijgen voor smalle voeten
Deze persoonlijke veterstijl biedt ondersteuning aan hardlopers met smalle voeten. Het biedt extra ondersteuning doordat het bovenwerk de voet vasthoudt en stevig tegen het platform vergrendeld. Voorkomt beweging en glijden in de schoen.
Begin bij de eerste normale veterpositie en breidt de veters vervolgens uit, waarbij je vlakbij de zool blijft om breder te kunnen rijgen.