levering

Bezorgingstijd

Vanaf dat we uw bestelling hebben ontvangen, duurt de standaardlevering gewoonlijk 2 - 4 werkdagen (afhankelijk van het land). U kunt uw modellen nog sneller ontvangen door gebruik te maken van express-levering. Express-bestellingen die zijn geplaatst voor 15.00 uur worden geleverd op de volgende werkdag. Voor bestellingen die zi9jn geplaatst na 15.00 uur zal de levering vertraagd zijn met een werkdag. De levertijd voor bestellingen die gepersonaliseerde modellen bevatten, duurt tussen 4 - 9 werkdagen, omdat deze exclusief voor u worden gemaakt (afhankelijk van land).

Verzendpartners

Voor een standaardlevering kun je DHL of UPS als verzendpartner kiezen. Snelle bestellingen worden geleverd door UPS Express.

Gebruik voor het gratis retourneren van artikelen de meegeleverde retoursticker. Is er geen retourlabel geleverd of is deze beschadigd, neem dan contact op met onze klantenservice.

U kunt onze klantenservice bereiken via telefoon of e-mail.

Bestelstatus

Alle informatie over de status van je verzending wordt je via e-mail toegestuurd. Daarom is het heel belangrijk dat je een geldig e-mailadres invult als je je bestelling plaatst bij de PUMA online winkel en dat je je e-mails regelmatig controleert.
Als je geen bevestiging van je bestelling per e-mail ontvangt na het plaatsen van je bestelling, kijk dan in je map met ongewenste e-mails voordat je actie onderneemt. Is de e-mail van de PUMA Online Shop niet in je spam-folder te vinden, neem dan contact op met onze klantenservicehotline.

Als je pakket is doorgegeven aan de verzendpartner, ontvang je per e-mail een bevestiging van verzending. Deze verzendbevestiging bevat een controlenummer dat kan worden gebruikt om de status van je pakket online te traceren.

Links voor het traceren van pakketten:
DHL-pakketten: Voer de DHL-code van 12 cijfers en de postcode van het bezorgadres in op de DHL-website.
DHL Express-pakketten: Voer het verzendnummer in op de DHL Express-website.
UPS-pakketten: Voer het controle-nummer in op de UPS-website.

Bezorgadres en verzendadres

Het bezorg- en facturatieadres hoeven niet hetzelfde te zijn. Je kunt je pakket op je werkadres laten bezorgen.

Minimaal bestelbedrag

Er is geen minimaal bestelbedrag.

Bezorgingskosten

We bieden gratis standaard levering voor bestellingen met een waarde boven € 75. Voor standaard verzending wordt een bedrag van € 4,95 gerekend wanneer de waarde van de bestelling lager is dan € 75. We bieden tevens express-verzending voor € 9,95.